O salonu

Nega rok in nohtkov

Na področju urejanja nohtkov smo že “stari mački”, saj lastnica salona delo opravlja že od leta 2003. Nohtke podaljšujemo s konicami ali z gelom, pri čemer uporabljamo preverjene kakovostne evropske blagovne znamke kot so Aglia, BrillBird, Jana Nails, Visionails… Vsem, ki jih z gelom utrjeni, podaljšani in trdni nohtki ne zanimajo, ponujamo trajni oz. dolgoobstojni (permanentni) lak znamk Indigo in Laif. Z Ameriškim IBX sistemom pa poskrbimo tudi za lomljive in oslabljene nohtke. Predvsem pa smo znani po široki barvni paleti gelov in gellakov ter poslikavah in tehnikah dela. Med njimi najdete krom (zrcalni/mirror) efekt, sugar efekt, holo sfekt, cat-eye efekt, folije, žigce (stamping), foil žigce, bleščice, freepainting, akvarelne poslikave, mikroposlikave, kamenčke, nalepke, piercinge in še kaj se najde, saj novosti upeljujemo takoj, ko pridejo na tržišče.

Podrobneje o storitvah

Keratinsko uvijanje trepalnic

Imate ravne ali celo navzdol obrnjene trepalnice? Ne marate umetnih trepalnic ali pa ste se jih naveličale? Vas le-te motijo pri nošnji kontaktnih leč? Potem je trajno keratinsko vihanje trepalnic prava stvar za vaš nov zapeljiv pogled! Trajno vihanje (kodranje) trepalnic ni nova stvar; uporabljale so jo že naše babice, saj izum sega v 50.leta prejšnjega stoletja. Metode in preparati so skozi desetletja doživeli velik napredek in danes imamo na trgu več uveljavljenih blagovnih znamk. Na sam vrh vodilnih blagovnih znamk v tej industriji pa se umešča Elleebana, ki prihaja iz Avstralije, certificirana pa je tudi po novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih. In zakaj je ravno Elleebana tako posebna? Ne samo, da nanos ne boli, ne peče, ne moti in na sploh ni neprijeten, emulzija vsebuje keratin, ki trepalnice obnavlja in jih krepi. Po le 2-3 nanosih boste opazile, da so vaše trepalnice gostejše in daljše, zato so primerne tudi za slabše trepalnice in za vse, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice. Izdelek ne vsebuje Formaldehida! Sam postopek traja 30 min, v tokratni akciji pa vam bomo podarili še barvanje trepalnic, zato si zase vzemite kar slabo urco! Metoda je primerna tudi, če nosite kontaktne leče, ki pa jih je pred začetkom potrebno odstraniti, zato o tem obvestite kozmetičarko. Vaše čudovite trepalnice bodo trajale 6-8 tednov, v tem času pa lahko uporabljate vsa ličila; tudi maskaro, lahko se kopate v bazenu, morju, lahko se ukvarjate s športom in savnate ter celo spite z glavo v vzglavniku :). Opozorilo: ne priporočamo ljudem z klavstrofobijo. Postopka ne izvajamo na očeh (vekah), ki kažejo kakršnokoli bolezensko stanje.

Loveliness Producers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vulputate ante vitae lacu sdb1

Welcome

Loveliness Producers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vulputate ante vitae lacus dignissim condimentum vitae at justo. Sed non magna pulvinar, sollicitudin turpis quis, elementum massa. Vivamus ut accumsan massa, mollis viverra est.

Best For You     img-line-26     Leading Experts     img-line-26     Care About You

We Are Doing

All For You

Fusce scelerisque, sapien nec accumsan tempor, lorem libero ornare nunc, quis convallis leo augue quis ex. Aenean pulvinar neque tortor, quis sollicitudin eros porta sed.Sed non magna pulvinar, sollicitudin turpis quis, elementum massa.

Untitled-4

Chocolate Euphoria

Donec rhoncus diam in lectus finib, eget ultrices libero urna.

Untitled-3

Spa Dessert For Feet

Aliquam congue orci non pulvinar gravida. Etiam consequat. 

bbbbb

Spa Tour Antistress

Proin leo neque, fringilla at sodales at, feugiat vel elit nunc.

How We Work

Every Day For You

Fusce scelerisque, sapien nec accumsan tempor, lorem libero ornare nunc, quis convallis leo augue quis ex. Aenean pulvinar neque tortor, quis sollicitudin eros porta sed.

© 2017 lepotnistudioziva.si
vrh