Zanimivosti

TALASO-KOLAGENSKA BOMBA Z ANTI-AGE (LIFITNG) UČINKOM
Za kožo po 38.letu (90min).
Po 25.letu se začne količina  topljivega kolagena v našem telesu zmanjševati, njegova biosinteza pa je vse slabša. Kot posledica slabitve kolagenskih vlaken, ki so glavna sestavina vezivnega tkiva, se začnejo pojavljati gube. Koža sama po sebi ne zmore več proizvajati dovolj aminokislin, ki so nujne za napetost (elastan) in proizvodnjo kolagena (regeneracija). Z leti moramo koži dodajati aminokisline (mikro beljakovine), vlažnost in hranilne snovi.
Vse skupaj smo v našem salonu združili v vrhunsko anti-age nego obraza s poudarkom na kolagenu in kaviarju. Tako en kot drug izdelek v naši negi vsebujeta visoko koncentracijo kolagenskih mikrocelic, ki bodo ob predhodnem kislinskem pilingu prodrle globoko v epidermis.
Kožo obraza in dekolteja očistimo s čistilnim mlekom ter toniziramo. Na področje okoli oči in ust nanesemo hranilno masko na bazi izvlečkov arnike, divjega kostanja, kumarice in provitamina B5, ki deluje sprošujoče za utrujene veke in podočnjake. Kot piling nanesemo sadne AHA kisline, ki imajo izredno nizko molekularno maso s čimer pa veliko sposobnost penetracije globoko v kožo ( 5-8min). S hladno vodo speremo obraz ter nanesemo masažno hydro-gel masko na bazi shea-butter, ki bo kožo močno hidratizirala. Sledi kratka pomirjujoča masaža (5 min). Očistimo masko ter nanesemo hidratacijski serum ter masažno kremo na bazi morskega kolagena, oligoelementov iz kaviarja (izboljšuje prožnost, revitalizira in hrani) in avokadovega olja z veliko količino E vitamina. S specifično intenzivno ročno masažo vezivnega tkiva bomo okrepili mikrocirkulacijo (15 min). Nego obraza bomo še dodatno obogatili s peel-off masko z izvlečki morskih alg in arginelina, ki zmanjšuje globino gub. Ta maska je nežnejša in varejša alternativa Botulinum Toxin-u A (Botox-u), saj deluje na isti kompleks proteina Snare complex (Snar receptorja), ki je odgovoren za facialne ekspresije.
Odstranimo masko, toniziramo, nanesemo kolagenski caviar serum ter kolagensko kremo. Ob koncu tretmaja vam bomo poudili sadni čaj in čokoladico za sladek zaključek.
Po kislinskem pilingu se moramo dva dni izogibati soncu in solariju, kožo pa moramo vsaj 5 dni  izdatno vlažiti s hidratacijskimi serumi ali kremami.
Že po prvem tretmaju je koža vidno oobnovljena in napeta, za daljše rezultate tretma ponovimo 6-10krat, enkrat tedensko, vzdrževanje enkrat mesečno. Obvezna pa je tudi podaljšana  nega doma.
Gratis: oblikovanje obrvi in barvanje obrvi.
Comments (2)

Kolko stane to?

Zdravo,

vse cene so napisane v ceniku na spletni strani. Cena za talaso-kolagensko nego, ki pa se jo v toplih dneh žal ne izvaja je 96 eur in dodoatno 35% popust do 1.6, če bodo temperature relativno nizke.

V primeru rezervacije termina vas prosim, da me kontaktirate na 041 / 214487,

Hvala za povpraševanje in
Lep pozdrav,

Živa Burja

Komentar k objavi

E-mail ne bo javno viden; namenjen je zgolj lastni evidenci *

© 2017 lepotnistudioziva.si
vrh